Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Zorggroep Het Huisartsenteam

Wie zijn wij

Wij zijn een samenwerkingsverband van 21 huisartsenpraktijken in West-Brabant. We bundelen onze kennis, ervaring en kracht om de beste zorg op de juiste plek te leveren.

Naast huisartsenzorg, bieden wij ook zorg aan kwetsbare ouderen, mensen met psychische klachten, mensen die willen stoppen met roken en aan mensen met een chronische ziekte. Denk aan diabetes, hart- en vaatziekten en aan mensen met astma of COPD.

 

Inschrijven nieuwe patiënt

Dit doet u door rechtstreeks contact op te nemen met een van onze aangesloten praktijken.

Stuur ons een bericht

Let op! Dit bericht gaat niet naar uw huisartsenpraktijk. Daarom kunnen we niet reageren als het gaat over uw gezondheid, afspraken of vragen die te maken hebben met de administratie van de huisartsenpraktijk.

Vind uw team

Wij zijn Het Huisartsenteam, een zorggroep van ongeveer 150 zorgverleners. Onze 21 huisartsenpraktijken bevinden zich in West-Brabant. In die praktijk vindt u een breed aanbod aan zorgverleners. Van de praktijkondersteuner, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten tot natuurlijk de huisarts. Met elkaar bundelen we onze kennis, ervaring en kracht. Zo maken we samen meer mogelijk.

Ons doel? Samen de beste zorg, op de juiste plek. Passend bij úw zorgvraag. Kies hieronder uw huisartsenpraktijk, of bekijk welke bij u in de buurt zit.


Kies een praktijk bij u in de buurt