Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Cliëntenraad

De stem van de patiënt

Bij Zorggroep Het Huisartsenteam stellen we de patiënt voorop. Niet alleen in de spreekkamer, maar ook in de organisatie. Hierin speelt onze cliëntenraad een belangrijke rol. Samen met hen bekijken we welke onderwerpen voor de patiënt belangrijk zijn in de patiëntenzorg.

 

Wat doet de cliëntenraad

De rol van de cliëntenraad is om te helpen de zorg te verbeteren. Dit doet ze door samen met ons mee te denken en advies te geven over de manieren waarop. Uw belang en beleving als patiënt staan hierbij altijd centraal.

In ons medezeggenschapsreglement is precies vastgelegd wat we doen en hoe we dat doen. Hierin staan de regels en afspraken die we volgen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke zorg kunnen bieden.

 

Onze leden

  • Daan van Eibergen Santhagens, voorzitter
  • Marloes Bloem, lid
  • Piet Feskens, lid
  • Loes van Unen-Kolmeijer, lid
  • Jan Hupkes, lid
  • Hans Deckers, lid
  • Jeanette Berkman, lid

 

Samen met u

De cliëntenraad kan het niet alleen. Uw mening, idee of suggestie is belangrijk voor ons. Stuur de cliëntenraad daarom gerust een bericht. Denkt u er wel aan dat zij geen rol heeft in de relatie tussen u als individuele patiënt en uw zorgverlener.

Vind uw team

Wij zijn Het Huisartsenteam, een zorggroep van ongeveer 150 zorgverleners. Onze 21 huisartsenpraktijken bevinden zich in West-Brabant. In die praktijk vindt u een breed aanbod aan zorgverleners. Van de praktijkondersteuner, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten tot natuurlijk de huisarts. Met elkaar bundelen we onze kennis, ervaring en kracht. Zo maken we samen meer mogelijk.

Ons doel? Samen de beste zorg, op de juiste plek. Passend bij úw zorgvraag. Kies hieronder uw huisartsenpraktijk, of bekijk welke bij u in de buurt zit.


Kies een praktijk bij u in de buurt