Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Gezonder leven

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Het betekent gezond eten en genoeg ontspannen, maar ook voldoende bewegen. Maar welke gewoonten moet u hiervoor veranderen? En hoe zorgt u ervoor dat een gezonde leefstijl in uw dagelijkse ritme zit?

Naar home

Lezen

Het kan best lastig zijn om te bepalen welke online bronnen betrouwbaar zijn en welke niet. Daarom zetten wij hier de belangrijkste informatie over gezond leven voor u op een rijtje. Kennis, tips en advies waar u écht iets aan heeft. 

Over gezond leven

Dit kan op meerdere manieren. Denk aan de juiste voeding, genoeg bewegen, niet roken of minder alcohol. Stap voor stap kunt u gezonder gaan leven.

Wil ik weten

Over mentale gezondheid

Mentaal fit zijn is belangrijk! Evie helpt hierbij door artikelen, video’s, podcasts en oefeningen aan te bieden die voor u interessant zijn.

Wil ik weten

Over gezond eten
Voedingscentrum
Over ontspannen
Thuisarts
Over leefstijl
Leefstijl als medicijn

Zelf doen

Er bestaan een heleboel handige tools die u kunnen helpen. U werkt zélf aan positieve verandering van uw situatie, op een moment dat het voor u uitkomt. Fijn toch? Probeer het uit! En kijk wat voor u werkt.

Begeleiding of training

Komt u er zelf niet uit? Misschien gaat u liever samen met een professional aan de slag. Dat kan natuurlijk. Lees hier wat verschillende zorgprofessionals voor u kunnen betekenen en wie bij u in de buurt zit.

Buurtsportcoach

Wilt u beginnen met meer sporten en bewegen? De buurtsportcoach helpt u bij het zetten van de eerste stap!
Ga verder

Leefstijlcoach

U wilt graag gezonder gaan leven, maar vindt het moeilijk om hiermee te beginnen. GLI is een programma waarbij een leefstijlcoach u helpt om ongezonde gewoontes aan te passen.
Ga verder

Diëtist

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding en helpt u om gezonder te leven. Zij begeleidt u bij het verliezen of aankomen van gewicht.
Ga verder

Stoppen met roken

We gunnen iedereen een rookvrij leven. Maar stoppen met roken is lastig. Dat weten we allemaal. Het is dan ook verstandig om hier hulp bij te vragen van een specialist.
Ga verder

Ideale coach

Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, mentaal en fysiek gezond voelen of het overwinnen van een burn-out. Via dit slimme matchingssysteem vindt u de coach die bij u past.
Ga verder

Woont u in de Haagse Beemden en bent u nog ingeschreven bij Co-Med?

Kijk dan op de website van CZ. Daar vindt u bij welke huisarts u zich nu kunt inschrijven. Ook als u niet bij CZ verzekerd bent.