Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Betaald parkeren

Vanaf 5 februari 2024 geldt in de omgeving van de praktijk een betaald parkeren beleid

De Gemeente Breda heeft aangegeven dat het belangrijk is voor wijkbewoners om hun auto in de buurt te kunnen parkeren, gezien de toenemende drukte op straat.

Dit betekent dat bewoners met een parkeervergunning op straat kunnen parkeren, terwijl bezoekers en patiënten vanaf deze datum betaald parkeren in een specifiek deel van de wijk, waaronder de Eggestraat. Het uurtarief voor betaald parkeren bedraagt € 1,50. U kunt betalen bij de parkeerautomaat met pin of creditcard, of maak gebruik van een betaalapp voor mobiel parkeren, zoals Easypark, ANWB of Yellowbrick.

Let op: een automobilist die parkeert zonder vergunning of betaling riskeert een naheffing plus het verschuldigde bedrag aan parkeergeld.

Betaald parkeren is van toepassing in Sportpark van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 uur, en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Wij vragen u daarom rekening te houden met parkeerkosten indien u onze praktijk bezoekt vanaf 5 februari 2024.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.