Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Start met een zelfhulptraining

U heeft klachten, maar wilt (en hoeft) hiervoor niet naar een dokter. Wij kunnen u hierbij helpen met onze online zelfhulptrainingen. U werkt zélf aan positieve verandering van uw situatie, op een moment dat het voor u uitkomt. Fijn toch?

 

 

Blij met uzelf

Voet u zich vaak onzeker? Of heeft u negatieve gedachten over uzelf? Ga op uw eigen tempo aan de slag met het verbeteren van uw zelfbeeld! Met deze zelfhulptraining zet u de eerste stappen naar een meer positief zelfbeeld.

Mijn hulpvraag in kaart

Voordat u met uw klachten of problemen aan de slag gaat, helpt het om helder te hebben wat er speelt. Met deze zelfhulptraining zet u een eerste stap naar het in kaart brengen van uw eigen situatie. Ga op uw eigen tempo aan de slag!

Mindful leven

Wilt u meer mindful in het leven staan? In deze zelfhulptraining maakt u kennis met mindfulness. Ga op uw eigen tempo aan de slag!

Oefenen met ontspannen

Gestrest of gespannen? Ga op uw eigen tempo aan de slag om weer te ontspannen! Deze training geeft handvatten om meer bewust te worden van spanning en tips over hoe u spanning los kunt laten.

Beter slapen

Wordt u ‘s ochtends niet uitgerust wakker? Ga op eigen tempo aan de slag voor een betere nachtrust! In deze zelfhulptraining leert u in een aantal stappen de basis voor betere slaapgewoonten.

Pak somberheid aan

Voelt u zich vaak somber? Deze module biedt handvatten om uw somberheid te verminderen.

Ontspannen naar je werk

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar wat als het te veel wordt? Deze module biedt handvatten voor het aanpakken van werkstress. Dit gebeurt onder andere door niet-helpende gedachten uit te dagen, ontspanningsoefeningen te doen en leren assertief te zijn op werk.

Omgaan met piekeren

Iedereen piekert wel eens. Maar soms wordt het zoveel, dat het lijkt alsof het niet meer te stoppen is. In deze module leert u waarom u eigenlijk piekert en wat u kunt doen om het piekeren te verminderen. Aan de slag met meer controle over piekeren? Kies voor deze module!

Minder drinken

Wilt u graag minder drinken? Misschien wilt u uw gezondheid verbeteren, of ervaart u vervelende effecten van alcohol? Deze module biedt handvatten om stap voor stap minder te drinken. U gaat onder andere uw motivatie verhogen, kijken naar uw triggers, naar hoe groepsdruk een rol speelt en hoe u een doel stelt.

Dankbaarheid

Wilt u zich meer focussen op de positieve dingen in uw leven? Dit is een hands-on module waarin u oefent dankbaarheidsmomenten te herkennen en in uw routine in te bouwen.