Voluit leven


Anders dan de titel van deze training doet vermoeden, gaat deze training u niet gelukkig maken. Tenminste, u leert niet hoe u een leven zonder teleurstelling, pijn of onzekerheid kunt leiden. Veel mensen denken dat ze pas een mooi bestaan kunnen hebben als ze hun klachten hebben overwonnen. Voluit leven laat je ervaren en inzien dat dit niet werkt. Het willen vermijden van psychische of lichamelijke pijn leidt tot een krampachtige poging om een half leven te leiden. Dit versterkt op den duur het psychische leed. De methoden die in Voluit leven worden aangereikt, zijn gebaseerd op aanvaarding van psychisch leed en het vergroten van psychologische flexibiliteit. Aanvaarding maakt de weg vrij om vanuit uw eigen waarden te leven. Wanneer dit lukt, ervaart u dag na dag meer vrijheid en kwaliteit in uw leven. 


Hoe werkt de training?
De training begint met een telefonische intake opgevolgd door 9 bijeenkomsten van 2 uur wekelijks met online ondersteuning van alle bijeenkomsten. Na 4 weken is er een terugkomavond van 2 uur. De online trainingsomgeving is permanent beschikbaar. Elk week doorloopt u, aansluitend op de bijeenkomsten, een digitale sessie. Nadat u een sessie heeft doorlopen, kunt u er in uw dagelijks leven mee oefenen en uw ervaringen delen tijdens de fysieke bijeenkomsten. In de fysieke bijeenkomsten worden daarnaast ook oefeningen gegeven die het lichaamsbewustzijn en het adembewustzijn vergroten. Hierdoor leert u ook beter met grenzen en eigen behoeften/verlangens in relatie tot anderen omgaan.

Steeds wanneer u aan uw volgende (digitale) sessie begint, kunt u eerst terugblikken op uw week om te kijken hoe u de informatie uit de vorige sessie hebt toegepast. U krijgt bovendien wekelijks feedback van uw trainster op de oefeningen die u die week (digitaal) heeft gedaan.


Bijeenkomsten

  14 april   19 mei     PMC Halderberge
    21 april   26 mei     Bosschendijk 165B
    28 april   2 juni     Oudenbosch
    5 mei   9 juni      
    12 mei     7 juli      


 


 

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de training? Dan kunt u contact opnemen met de trainer door te bellen naar (0165) 31 31 66 of stuur een mail.