Vacature

Over Het Huisartsenteam Ginnekenweg
Als doktersassistente bij Het Huisartsenteam Ginnekenweg in Breda, maak je deel uit van een levendige praktijk met 2 huisartsen, 2 vaste waarnemers, 5 doktersassistenten, 1  praktijkondersteuner somatiek,  2 praktijkondersteuners GGZ en 1 verpleegkundig specialist. Daarnaast kunnen doktersassistenten in opleiding en co- assistenten in opleiding deel uit maken van het team.

 

Wij zijn gevestigd aan de Ginnekenweg 271 in Breda. Onze praktijk biedt zorg aan patiënten in en om Breda, een gezellige en sfeervolle stad in West-Brabant. De praktijk heeft parkeergelegenheid in de straat.

Naast de gebruikelijke huisartsenzorg, bieden wij ook zorg aan ouderen en aan mensen met diabetes type 2, mensen met hart- en vaatziekten of een verhoogd risico daarop en aan mensen met astma of COPD. We werken samen met gespecialiseerde zorgaanbieders uit de regio, zoals Star-SHL, diëtisten, podotherapeuten en specialisten van het Amphia Ziekenhuis.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als doktersassistent(e) draai je 16 tot 32 uur in de week mee met het team en zorg je ervoor dat de patiënt na telefonische triage (via de NHG triagewijzer) zo goed mogelijk wordt voorzien van de benodigde medische zorg. Je draait zelfstandig een assistentenspreekuur en je assisteert de huisarts bij (medische) werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntengegevens in het elektronisch dossier. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent representatief en gericht op service. Zelfstandig werken is jou niet vreemd, daar je ook een team- player bent. Tevens heb je een proactieve houding en ben je gedreven, betrokken en bevlogen.

Dit lijkt misschien best een lang rijtje. Gelukkig zetten wij hier graag iets tegenover. Je gaat aan de slag binnen een vernieuwende huisartsenpraktijk met fijne collega’s. De fijne werksfeer vind je terug in het jaarlijkse praktijkuitje, de kerstborrel en de sfeer in de praktijk. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Werkdagen worden in onderling overleg bepaald. We beginnen met een contract voor bepaalde tijd.

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Dan willen we graag meer van je weten. We ontvangen graag een brief en CV. Als jij een geschikte kandidaat bent, plannen we met plezier een gesprek met je in.

 

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Tara van den Beemt - Hoeve, Praktijkmanager via t.hoeve@hethuisartsenteam.nl of 06-42021231. Zij beantwoordt met veel plezier jouw vragen.

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je cv met motivatie naar t.hoeve@hethuisartsenteam.nl.

 

Neem een kijkje op onze website en maak kennis met ons op sociale media!

    

 

Meer over Zorggroep Het Huisartsenteam
Het Huisartsenteam Ginnekenweg is aangesloten bij een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende huisartsen in West-Brabant. Door deze samenwerking bundelen wij kennis, ervaring en kracht. Hierdoor zijn wij beter in staat in te spelen op de veranderingen in de zorgmarkt. De huisartsen van de zorggroep werken verspreid over achttien locaties en hun praktijken zijn uitstekend bereikbaar. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd.

Deel deze pagina