KetenzorgWij organiseren als zorggroep uniforme zorg voor mensen met:

Diabetes type 2
COPD
Astma
Hart- en vaatziekten en een verhoogd vasculair risico
Psychosociale problemen
En kwetsbare ouderen

 
Vergoeding van ketenzorg
De kosten van ketenzorg worden door de basisverzekering gedekt. Sommige kosten, zoals die van bloedonderzoek en medicijnen, betaalt u vanuit uw verplichte eigen risico. Welk bedrag u uiteindelijk zelf betaalt, heeft te maken met uw verzekering en uw persoonlijke situatie. Als u vragen heeft over de vergoeding van uw zorg, neem dan contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Deze kan u precies uitleggen welke zorg voor u wordt vergoed.


Waarom zie ik de naam zorggroep Het Huisartsenteam op mijn verzekeringsnota?
Uw huisarts is lid van zorggroep Het Huisartsenteam. Dat betekent dat u voor uw chronische aandoening ook ketenzorg ontvangt via zorggroep Het Huisartsenteam. Het bedrag dat u op uw nota ziet, betaalt de zorgverzekeraar aan zorggroep Het Huisartsenteam. Vervolgens betaalt zorggroep Het Huisartsenteam de zorgkosten uit aan uw zorgverlener. Daarom staat Het Huisartsenteam genoemd in het declaratie-overzicht dat u van uw zorgverzekeraar krijgt.

 

Zorgpartners
In de zorg voor mensen met een chronische aandoening, mensen met psychosociale problemen en kwetsbare ouderen, werken we nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde zorgverleners om ons heen:
met paramedici zoals diëtisten, podotherapeuten,
  fysiotherapeuten en pedicures
met psychologen
met apothekers
met wijkverpleegkundigen en specialisten ouderenzorg van
  Thebe, TWB, St. Groenhuysen, Avoord Zorg en Wonen
  en Surplus
met Star-shl en Indigo Brabant
en met specialisten uit het Amphia ziekenhuis en
  Bravis ziekenhuis