Direct naar uw huisarts(en)praktijk
Selecteer een plaats
sluit
Bosschenhoofd Breda Etten-Leur Hoeven Oudenbosch Rijsbergen Rucphen St. Willebrord Zevenbergen Zundert
Praktijken
terug
sluit

Afsluiting Nationale Diabetes Challenge 2018

Twintig weken lang zetten zo’n 75 mensen met en zonder diabetes hun beste beentje voor tijdens hun deelname aan de Nationale Diabetes Challenge 2018. Dinsdag 25 september en donderdag 27 september sluiten we de NDC gezamenlijk af bij Atletiekvereniging Sprint in Breda en Achilles in Etten-Leur. De deelnemers liepen wekelijks een uur onder begeleiding. Niet alleen fysiek gingen de wandelaars er de afgelopen weken op vooruit, ook werden er veel vriendschappen opgebouwd. Op zaterdag 29 september wordt de afsluiting groots gevierd in Amsterdam bij het Olympisch Stadion!

Nationale Diabetes Challenge Festival
Op zaterdag 29 september vertrekken alle wandelaars vanuit het gezamenlijke West Brabant initiatief naar het Olympisch Stadion in Amsterdam waar het Nationale Diabetes Challenge Festival 2018 zal plaatsvinden. Met twee bussen gesponsord door Diagnostisch Centrum star-shl reist het gezelschap af. De deelnemers kunnen meedoen aan diverse wandelafstanden, er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten en is er entertainment en een informatiemarkt over diabetes, sport en bewegen.

Samenwerking
De Wandel Challenge West-Brabant is tot stand gekomen door een nieuwe en enthousiaste samenwerking tussen Uniek Sporten West-Brabant, Zorggroep Het Huisartsenteam, Diagnostisch Centrum star-shl, Huisartsen Zorggroep Breda, DVN, wandel- en atletiekverenigingen, leefstijlcoaches, Decathlon én de Bas van de Goor Foundation.

Rookvrij! Ook jij?


.

Regel met gemak uw zorg online

Bent u patiënt bij Het Huisartsenteam Dudok, De Keen, De Weerijs, Nassaulaan of St. Willebrord?

Dan kunt u kunt nu gebruikmaken van de gratis Het Huisartsenteam app, waarmee u eenvoudig en veilig online uw zorg regelt. Zo kunt u via uw smartphone of tablet nog makkelijker met uw huisarts communiceren. 

U heeft toegang tot de volgende functies:
  • Online afspraken maken
  • Uw medicatieoverzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van e-Consult
  • Contactgegevens van uw praktijk

U kunt de app downloaden in de App Store of in GooglePlay.

Lees hier meer.

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

Het Huisartsenteam Markt

We breiden weer uit! Vanaf 1 juli jl. is huisartsenpraktijk Markt, gevestigd in Etten-Leur, lid van zorggroep Het Huisartsenteam. Wij heten dit enthousiaste team graag welkom! Neem een kijkje op de website en lees meer over Het Huisartsenteam Markt.