Direct naar uw huisarts(en)praktijk
Selecteer een plaats
sluit
Breda Oudenbosch Zegge Bosschenhoofd Rijsbergen Zevenbergen Etten-Leur Rucphen Zundert Hoeven St. Willebrord
Praktijken
terug
sluit

Parelpitch “zorg voor kwetsbare ouderen”

Op donderdag 16 november jl. verzorgde onze Kaderarts Ouderengeneeskunde een ParelPitch “zorg voor kwetsbare ouderen” op het Symposium “Bouwen aan duurzame zorg”.

Nieuwsgierig naar de pitch?
Deze leest u hier.


Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende software


Het Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017.

Klik hier voor meer informatie.


Jaarverslag 2016

Met veel genoegen presenteren wij u ons jaarverslag 2016.
In dit jaar heeft Het Huisartsenteam veel bereikt om trots op te zijn.
Wij nemen u dan ook graag mee langs een aantal hoogtepunten,
prestaties en de belangrijkste gebeurtenissen.

Klik op deze link

Geluidsopnames consult goed idee?

Vorig jaar gaf minister Edith Schippers (VWS) aan dat het een goed idee is als patiënt en huisarts afspreken om het consult op te nemen. De KNM publiceerde een handreiking over hoe hiermee om te gaan. Huisarts Alex Poppelaars van Het Huisartsenteam Dudok geeft zijn mening over het opnemen van consulten door de patiënt. Enerzijds is transparantie belangrijk, anderzijds zit hier een keerzijde aan. Lees hier het hele artikel:


Het Huisartsenteam 10 jaar!

2015 was een belangrijk jaar voor Het Huisartsenteam, we bestonden namelijk tien jaar! Wat ons een decennium geleden verbond was het gezamenlijk streven naar een voortdurende verbetering van kwaliteit van zorg. Meer samenwerken én innoveren zodat de patiënt de beste zorg krijgt op de juiste plek.

Op www.hethuisartsenteam10jaar.nl laten we onze reis van de afgelopen tien jaar zien. Met trots kunnen we zeggen dat we onze ambities hebben waargemaakt, dat de patiënt nog steeds centraal staat en dat onze neuzen nog altijd dezelfde kant op wijzen. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de volgende tien jaar!

Het Huisartsenteam breidt uit!

Vanaf 1 juli maakt Het Huisartsenteam De Gagel in St.Willebrord deel uit van de zorggroep. Afgelopen maandag tekenden huisarts Levent Yurtsever en directeur/huisarts Jan Frans Mutsaerts het contract. Het Huisartsenteam wenst het hele team van praktijk De Gagel veel succes met deze nieuwe start!