Huisartsenpost Etten-Leur


Als uw eigen huisartsenpraktijk buiten de normale openingstijden gesloten is, is het mogelijk om via de huisartsenpost een huisarts te raadplegen. Deze voorziening is uitsluitend bedoeld voor klachten die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. De huisartsenpost Etten-Leur is gevestigd aan Schoonhout 215, te Etten-Leur (076) 504 04 44.


De gang van zaken

Als u belt met de huisartsenpost beantwoordt een triagiste de telefoon. Zij vraagt u in het kort aan te geven wat uw klacht is. De triagiste kan advies geven of kan u doorverbinden met de huisarts die op de post aanwezig is. Ze kan ook met u een afspraak maken om langs te komen op de post. Bent u, medisch gezien, te ziek om zelf naar de post te komen? Dan regelt ze dat er een huisarts bij u thuis komt.


De inkomende telefoongesprekken worden opgenomen in verband met opleidings- en kwaliteitsdoeleinden. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig omgegaan met het privacy-element van deze opgenomen gesprekken. Waarschijnlijk wordt u door een andere dokter dan uw eigen huisarts behandeld. Alle huisartsen in Etten-Leur en omgeving werken samen in de diensten en iedere huisarts heeft een paar keer per maand dienst. Na de dienst ontvangt uw eigen huisarts de informatie over uw contact met de huisartsenpost. Uw eigen huisarts is dus snel op de hoogte!