Direct naar uw huisarts(en)praktijk
Selecteer een plaats
sluit
Breda Oudenbosch Zegge Bosschenhoofd Rijsbergen Zevenbergen Etten-Leur Rucphen Zundert Hoeven St. Willebrord
Praktijken
terug
sluit

Samenvoeging huisartsenpraktijken

Met ingang van 1 februari 2018 beëindigt mw. Van Eijndhoven haar werkzaamheden als apotheekhoudend huisarts en sluit praktijk Het Huisartsenteam Van Eijndhoven in Zegge.

De praktijk zal worden samengevoegd met Het Huisartsenteam Bosschenhoofd onder de nieuwe naam Het Huisartsenteam Midzomerplein, waar Yvonne Coehorst en Frans Sturm als huisarts aan de slag gaan.

In december hebben alle patiënten van Het Huisartsenteam Van Eijndhoven een brief ontvangen met uitgebreide informatie hierover. 

De apotheek wordt voortgezet door de samenwerkende apothekers van Oudenbosch en Hoeven. Lees hier meer.

Uitzending Radar: de macht van de tabaksindustrie

Het TV programma Radar besteedt twee afleveringen aandacht aan de macht van de tabaksindustrie. De eerste aflevering gaat in op sigaretten die extra verslavend en ongezond zijn gemaakt. De tweede uitzending focust op de politieke macht van de tabaksindustrie, onder andere in Brussel. Nieuwsgierig? Bekijk de uitzendingen hier.


Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende software


Het Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017.

Klik hier voor meer informatie.


Jaarverslag 2016

Met veel genoegen presenteren wij u ons jaarverslag 2016.
In dit jaar heeft Het Huisartsenteam veel bereikt om trots op te zijn.
Wij nemen u dan ook graag mee langs een aantal hoogtepunten,
prestaties en de belangrijkste gebeurtenissen.

Klik op deze link

Geluidsopnames consult goed idee?

Vorig jaar gaf minister Edith Schippers (VWS) aan dat het een goed idee is als patiënt en huisarts afspreken om het consult op te nemen. De KNM publiceerde een handreiking over hoe hiermee om te gaan. Huisarts Alex Poppelaars van Het Huisartsenteam Dudok geeft zijn mening over het opnemen van consulten door de patiënt. Enerzijds is transparantie belangrijk, anderzijds zit hier een keerzijde aan. Lees hier het hele artikel:


Het Huisartsenteam breidt uit!

Vanaf 1 juli maakt Het Huisartsenteam De Gagel in St.Willebrord deel uit van de zorggroep. Afgelopen maandag tekenden huisarts Levent Yurtsever en directeur/huisarts Jan Frans Mutsaerts het contract. Het Huisartsenteam wenst het hele team van praktijk De Gagel veel succes met deze nieuwe start!